Hygieniapassi
Hygieniaosaamisen koulutus ja -testi
Kenelle?
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita elintarvikehuoneistossa esimerkiksi:
- elintarvikemyymälässä
- ravintolassa
- elintarvikekioskissa
- kahvilassa
- laitoskeittiössä
- pitopalvelussa
- elintarvikkeita valmistavissa tehtaissa
- muussa elintarvikehuoneistoksi luokitellussa tilassa, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita.
Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Pirjo Nissilä
koulutusassistentti
pirjo.nissila@redu.fi
040 620 9693