Ajankohtaista

Maestro kouluttaa väkeä Röngälle

Kirjoittanut Reduedu | 12.4.2023 8:02:49

Oletko sinä Rönkä Oy:n uusi elintarviketyöntekijä?

Kemiläinen Veljekset Rönkä Oy palkkaa yritykseensä uusia elintarviketyöntekijöitä rekrytointikoulutuksen kautta.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa Rönkä Oy:n toiminnan laajentuessa työntekijöitä elintarvikealan monipuolisiin työtehtäviin. Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa sellaiset taidot, että työntekijät ymmärtävät elintarviketuotteiden elinkaaren ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Hae ihmeessä koulutukseen ja työllisty! Oikea asenne työtä kohtaan on tärkein. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa (vähintään A2.2). Kouluttajana toimii mestari itse eli Hannu Pekkala Redu Edu Oy:stä.

Yritys on toiminut Kemissä vuodesta 1984 lähtien. Yrityksen tuotantoon kuuluvat naudan, poron ja karitsanlihatuotteita. Yrityksen toiminta on valtakunnallista ja yrityksen toimintaan kuuluvat lihan hankinta, teurastus ja jalostus. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Kemissä.

Hae rekrytointikoulutukseen vaikka tästä


Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa vuorottelevat teoria (30 päivää) ja työssäoppiminen (70 päivää)
Teorian osaamisalueet:

1. Elintarviketuotannossa toimiminen ja elintarvikkeiden valmistus 15 pv
· työskentelee valitulla tuotannonalalla elintarvikkeen/elintarvikkeiden valmistuksen eri vaiheissa: ennakoivat työt, raaka-aineiden käsittely, tuotteen/tuotteiden valmistus ja säilytys sekä oman työvaiheen lopetus
· noudattaa työssään tuotteen valmistukseen liittyviä laatu, hygienia ja omavalvontamääräyksiä sekä elintarvikealaa koskevaa lainsäädäntöä
·hygieniapassi
·suunnittelee työtään ottaen huomioon elintarvikkeiden ravitsemuksellisen merkityksen
·valitsee ja käsittelee valmistamiensa tuotteiden raaka-aineita
·käyttää työssä tarvittavia työvälineitä, koneita ja/tai laitteita
·hallitsee työn edellyttämät kädentaidot
·työskentelee edistäen työyhteisönsä yritystoiminnan tuloksellisuutta

2. Elintarvikeprosessien ja koneiden ja laitteiden hallinta 15 päivää
·osallistuu oman alan työtehtävien mukaan elintarvikkeen valmistusprosessiin, jossa
tehdään erilaisia ohjaustoimintoja elintarvikkeen tai tuotteen
valmistuksen eri vaiheissa
·seuraa tuotantoprosessin aikana sekä tuotteen laatua että tuotantolaitteiden kuntoa ja
toimintaa
·kirjaa ja tulkitsee havainnot ja mittaustulokset
·käyttää prosessinohjauksen tekniikkaa
·säätää prosessia
·huolehtii käytettävien koneiden ja laitteiden päivittäisestä käyttökunnosta seuraamalla niiden kuntoa ja toimintaa
·huolehtii työympäristön puhtaanapidosta

Hakeutuminen

Viimeinen hakupäivä koulutukseen on 19.4.2023. Koulutus alkaa 2.5.
Hae koulutukseen TE-palveluiden kautta hakunumerolla 713397. 

Opiskelijat valitaan koulutukseen hakemuksen ja haastattelun perusteella. Täytä hakemus huolellisesti. Selvitä hakemuksen Omat perustelut-kohdassa erityisesti, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Haastattelut 21.4.2023 Rönkä Oy:llä. Haastatteluun kutsutaan hakijat erikseen.